Vacature

Kom werken bij Realstats! Realstats is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Staat de droomvacature hier niet bij? Neem dan gerust contact op met een open sollicitatie door een mail te sturen naar hello@realstats.com


Business Development Manager (36-40 uur p/w)

Wij zijn Realstats. Een jonge club professionals die samen de Nederlandse vastgoedmarkt transparant maken middels unieke vastgoeddata en oplossingen hieromheen. Realstats is twee jaar geleden ontstaan door de toenemende vraag naar data-gerelateerde vraagstukken. Realstats is een samenwerking tussen het woningplatform Pararius en data-analyse en SaaS-ontwikkelaar Clappform.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast en commercieel ingestelde Business Development Manager die ons team komt versterken. Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het aan de man brengen en de doorontwikkeling van onze data-analyses, rapporten en SaaS/Cloud-producten aan potentiële klanten in de vastgoedmarkt. Je gaat veel op pad om informatie uit de markt te halen, ontwikkelingen in ons vakgebied te bespreken en mogelijke nieuwe opdrachtgevers te overtuigen van onze producten en uiteindelijk onboarden. Je hebt bij voorkeur een sterk netwerk binnen de vastgoedmarkt. Onze opdrachtgevers variëren van overheidsinstanties zoals gemeenten en overheden tot professionele vastgoedpartijen zoals projectontwikkelaars die allen baat hebben bij inzicht via onze data en oplossingen. Door de grote vraag naar onze producten, groeien wij hard. Jij gaat ervoor zorgen dat we nog sneller doorgroeien.

Je bent verantwoordelijk voor het hele proces; van het eerste contact (wat vaak ook binnenkomt), het sluiten van de deal en meewerken aan het uitvoeren van de opdracht. Je werkt nauw samen met ons sales team om samen de markt te benaderen en ons team van data-analisten en ontwikkelaars voor de uitvoering van opdrachten en om ervoor te zorgen dat we de beste oplossingen aanbieden aan de markt. Dit doe je vanuit ons kantoor aan de A10 in Amsterdam, ook ben je geregeld op ons kantoor in hartje Rotterdam.

Wat we zoeken:

 • Ervaring als Business Developer of soortgelijke functie is een must en ervaring in de vastgoedmarkt is een sterk pluspunt.
 • Een sterk netwerk binnen de vastgoedmarkt is een sterke pré. Mocht dit niet zo zijn, schroom jij niet om dit op te bouwen tijdens je afspraken, events, conferenties etc.
 • Een track record in een commerciële rol is een must.
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden zijn belangrijk. We zoeken iemand die effectief kan communiceren en onderhandelen met potentiële klanten. Je moet creatief en out-of-the-box mee kunnen denken over een oplossing.
 • Een proactieve houding en de wil om te slagen zijn onmisbaar. We zoeken iemand die zich inzet om succesvol te zijn in deze rol en die altijd op zoek is naar manieren om te groeien en te leren.
 • Minimaal een bachelordiploma is vereist (dient overlegd te worden), in een relevant vakgebied is gewenst.
 • Enthousiasme en leergierigheid om nieuwe vaardigheden maar ook marktontwikkelingen te leren zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken. We zoeken iemand die gepassioneerd is over de vastgoedmarkt en die gemotiveerd is om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Wat we bieden:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een competitief salaris (met variabel component hierboven op middels een goed haalbare bonusregeling) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en eventueel door te groeien binnen ons bedrijf als een van de eerste Business Developers
 • Een dynamische en stimulerende werkomgeving met getalenteerde collega's

Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar Hello@realstats.com.
T.a.v.: Jean-Paul de Lange en Tom Griffioen.

Neem contact op met het team van Realstats

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met ons. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Bel direct via: 010-2618300

Of mail naar: Hello@realstats.com

Let's get in touch

Hello@realstats.com
010-2618300

Kantoor Rotterdam

Blaak 555 (22e verdieping)

3011 GB Rotterdam

Kantoor Amsterdam

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

Realstats B.V. 2023 All rights reserved. 

KvK 83064575