Altijd een actueel en compleet beeld van de markt

Voor makelaars

Als makelaar wilt u een volledig en goed onderbouwd advies kunnen geven over bijvoorbeeld de juiste huurprijs. Om dit te kunnen doen zijn analyses nodig. Op dit moment kan het zijn dat u analyses gebruikt die flink wat tijd kunnen kosten en door gebrek aan data soms een vertekend beeld geven. 


Realstats beschikt over de meest complete en betrouwbare dataset van de Nederlandse vrije sector huurmarkt. Op basis hiervan kunt u als makelaar een hoop nieuwe inzichten krijgen en tijd besparen.

De gemiddelde huurprijs


Hoe ontwikkelt de gemiddelde huurprijs zich in een gemeente, wijk of buurt? En hoe zit dit per oplevervorm en oppervlaktesegment?

Woningaanbod


Hoe heeft het aanbod van een specifiek type woning zich de afgelopen tijd ontwikkeld in een bepaalde wijk of buurt? Is het aanbod momenteel schaars of juist niet?

Referentietransacties


Welke vergelijkbare huurwoningen worden momenteel aangeboden; met welke kenmerken en tegen welke huurprijs?


Een dashboard op maat

Altijd realtime inzicht kunnen verkrijgen in de laatste woningmarktcijfers? Dan is een op maat gemaakt dashboard de beste keuze voor u. Onze dashboards worden volledig op maat gemaakt en door data experts ingericht en visueel vormgegeven, zodat de data voor iedereen begrijpelijk is. Met een paar drukken op de knop vraagt u de data inzichten op die u nodig heeft.

Een dashboard biedt de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van filters om data verder te specificeren en is er een mogelijkheid om automatische alerts in te stellen, zodat u direct op de hoogte wordt gebracht van belangrijke veranderingen in de markt. 

De voordelen op een rij

  • Handmatige analyses zijn verleden tijd

    Met een paar drukken op de knop krijgt u de analyse van een gewenste plaats, wijk of buurt. 

  • Krijg toegang tot nieuwe data inzichten


    Realstats geeft niet alleen inzicht in de ontwikkeling van huurprijzen en aanbod, maar segmenteert dit ook op locatie, oplevervorm en oppervlakte. 

  • Duidelijke beargumentatie voor uw klanten


    Door middel van onze uitgebreide data inzichten en referentietransacties kunt u keuzes goed onderbouwen.

Nu starten?

Let's get in touch

hello@realstats.com

Realstats
Blaak 555
3011 GB Rotterdam
010-2618300

Let's connect! 

 © 2022 Realtstats B.V. 

KvK 83064575