De juiste strategie voor
elk project

Voor projectontwikkelaars

De vraag naar huurwoningen in Nederland is groot. Hoe groot die vraag precies is hangt echter af van de locatie, het woningtype en de woningkenmerken. Een specifieke strategie voor elk project is daarom essentieel. Want hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwbouw- of transformatieproject aansluit op de vraag uit de markt? Realstats geeft het meest complete inzicht in de Nederlandse vrije sector huurmarkt en helpt u zo bij het bepalen van de juiste strategie.

Het maximale rendement

 

Met welke huurprijs haalt u het maximale rendement uit een investering én sluit uw aanbod aan bij de vraag uit de markt?


Inzicht in nieuw te ontwikkelen gebieden

 

Met behulp Artificial Intelligence zijn we in staat om ook in nieuw te ontwikkelen gebieden de ideale huurprijs te voorspellen. Denk hierbij aan industrieterreinen of compleet nieuwe wijken.

De vraag uit
de markt

 

Hoe groot is de vraag naar huurwoningen op een specifieke locatie? En aan welk type woning en welke oplevervorm is er behoefte?

Een data dashboard op maat

Wilt u projecten continu kunnen monitoren en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Dan is een real-time data dashboard de beste keuze voor u. Onze dashboards worden volledig op maat gemaakt en door onze data experts ingericht en visueel vormgegeven, zodat de data voor iedereen begrijpelijk is. Een dashboard biedt de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van filters om data verder te specificeren en is er een mogelijkheid om alerts in te stellen, zodat u direct op de hoogte wordt gebracht van veranderingen die voor u belangrijk zijn.Een compleet rapport met heldere inzichten

Ontvang eenmalig een heldere diepte-analyse met daarin de zaken die u belangrijk vindt. Deze rapportage is de beste keuze voor wie op zoek is naar inzichten voor een specifieke investering, bouwproject of ontwikkellocatie.

De voordelen op een rij

  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

    De huurwoningmarkt verandert snel. Met de real-time data inzichten van Realstats bent u continu op de hoogte van de laatste huurprijsontwikkelingen.

  • Krijg inzicht in nieuw te ontwikkelen gebieden


    Met behulp van slimme systemen geeft Realstats inzicht in nog te ontwikkelen gebieden, zoals industrieterreinen. Hierdoor kunt u ook in dit geval goed onderbouwde keuzes maken.

  • Handmatige analyses zijn verleden tijd


    Met een paar drukken op de knop krijgt u de analyse van een gewenste plaats, wijk of buurt. 

Nu starten?

Let's get in touch

hello@realstats.com

Realstats
Blaak 555
3011 GB Rotterdam
010-2618300

Let's connect! 

 © 2022 Realtstats B.V. 

KvK 83064575