Efficiënter werken met behulp van slimme systemen

Voor banken & taxateurs

Heeft u uitgebreide en actuele data analyses nodig om effectiever én efficiënter te werken? Realstats beschikt over complete en betrouwbare datasets van de Nederlandse vrije sector huurmarkt. Door meerdere databronnen te integreren en slimme modellen toe te passen op basis van algoritmen, creëren we waardevolle inzichten waarmee u processen kunt automatiseren. 


Zo heeft u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in vastgoeddata, zoals informatie over huurcontracten, huurprijzen en transacties. Door uw dienstverlening te baseren op betrouwbare databronnen en krachtige analyses kunnen klantervaringen worden geoptimaliseerd.

Visualiseren

Maak resultaten zichtbaar en meet belangrijke KPI's.


Automatiseren

Automatiseer documenten, claims, transacties en nog veel meer.

Actiegerichte inzichten

Verkrijg belangrijke inzichten en baseer uw dienstverlening op datagedreven analyses.

Een dashboard op maat

Altijd realtime inzicht kunnen verkrijgen in de laatste woningmarktcijfers? Dan is een op maat gemaakt dashboard de beste keuze voor u. Onze dashboards worden volledig op maat gemaakt en door onze data experts ingericht en visueel vormgegeven, zodat de data voor iedereen begrijpelijk is. Met een paar drukken op de knop vraagt u de data inzichten op die u nodig heeft. 


Een dashboard biedt de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van filters om data verder te specificeren en is er een mogelijkheid om automatische alerts in te stellen, zodat u direct op de hoogte wordt gebracht van belangrijke veranderingen in de markt. 

Eenmalige rapportage

Ontvang een op maat gemaakt rapport met daarin de dingen die u belangrijk vindt. Onze data-experts zetten de data voor u om in een heldere analyse. Trends en ontwikkelingen worden op een begrijpbare manier inzichtelijk gemaakt.

Realtime API-koppeling

On demand data nodig? De API-koppeling van Realstats maakt de laatste cijfers met één druk knop inzichtelijk. Met onze API-koppeling heeft u op ieder gewenst moment de meest actuele dataset in handen, zodat uw inhouse experts er direct mee aan de slag kunnen.


De voordelen op een rij

  • Handmatige analyses zijn verleden tijd

  • Door de data integratie bent u minder tijd kwijt aan administratief werk

  • Efficiënte besluitvorming gebaseerd op verschillende databronnen

  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met real-time data inzichten

Nu starten?

Let's get in touch

hello@realstats.com

Realstats
Blaak 555
3011 GB Rotterdam
010-2618300

Let's connect! 

 © 2022 Realtstats B.V. 

KvK 83064575