Waarom marktonderzoek?

Vind het antwoord op al uw vastgoedvragen!

De vastgoedmarkt is een uitdagende branche met veel kansen. De data van Realstats helpt u om die kansen in kaart te brengen én optimaal te benutten. 

Realstats heeft beschikking over de grootste database over de Nederlandse vrije sector woningmarkt. Onze data-scientists brengen uw vraagstuk in kaart, filteren de juiste data uit onze database en passen er de nieuwste technologie op toe. Zo werken we onder andere met artificial intelligence-modellen en algoritmes om onze modellen te trainen en om onze data om te zetten in bruikbare analyses.  

We geven u vernieuwende inzichten en leggen trends en ontwikkelingen bloot, waardoor u belangrijke keuzes kunt onderbouwen en investeringsrisico’s zo klein mogelijk kunt houden.

Analyse van data 

Onze data-analyses helpen u met: 

  •  Marktonderzoek
  •  Input voor projectontwikkeling
  • Betere afstemming van vraag en aanbod voor nieuwbouw
  • Nieuwe en unieke inzichten in de woningmarkt
  • Online zoekgedrag vertalen naar offline fysieke bouw

Betrokken bedrijven

Realstats is ontstaan uit een samenwerking tussen Clappform en Pararius.

Clappform is het data analytics platform voor de gebouwde omgeving. Het flexibele cloud-based platform maakt het mogelijk om waardevolle inzichten te creëren uit zowel gestructureerde als ongestructureerde data, en zo geavanceerde data analytics te integreren in bedrijven. Met de kennis en expertise vanuit de verschillende sectoren, helpt Clappform bij het integreren en ontwikkelen van AI – oplossingen om bedrijfsprocessen slimmer te maken.

Pararius brengt sinds 2006 vraag en aanbod op de woningmarkt samen en is met maar liefst 2,5 miljoen bezoekers per maand het grootste huurplatform van Nederland. Alle professionele vastgoedpartijen zoals makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties kunnen koop- en huurwoningen op Pararius plaatsen. Het woningaanbod op het platform is hierdoor actueel, eerlijk, volledig en helemaal gratis toegankelijk voor woningzoekers. Zodoende vinden jaarlijks meer dan 70.000 mensen hun nieuwe thuis op Pararius!

Nu starten?

Let's get in touch

hello@realstats.com

Realstats
Blaak 555
3011 GB Rotterdam
010-2618300

Let's connect! 

 © 2022 Realtstats B.V. 

KvK 83064575