Vacatures

Kom werken bij Realstats! Realstats is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Staat de droomvacature hier niet bij? Neem dan gerust contact op met een open sollicitatie door een mail te sturen naar hello@realstats.com


Zie hieronder onze open vacatures

Traineeship Data Science (40 uur p/w)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als data scientist/data analist? Ben jij analytisch ingesteld en geïnteresseerd in digitale transformaties? Kan jij goed samenwerken in een team en vind je het leuk waardevolle inzichten te halen uit complexe datasets om onze huidige klanten te helpen met hun digitalisering? Lees dan verder en wie weet zijn wij op zoek naar jou!

Marktonderzoeker (24-40 uur p/w)

Ben je opzoek naar een uitdagende baan als marktonderzoeker? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Werkstudent Business Development (16-24 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende baan naast je studie? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Stage Data Science (24-40 uur p/w)

Ben je op zoek naar een uitdagende stage als data scientist? Ben jij analytisch ingesteld en geïnteresseerd in digitale transformaties? Kan jij goed samenwerken in een team en vind je het leuk waardevolle inzichten te halen uit complexe datasets om onze huidige klanten te helpen met hun digitalisering? Lees dan verder en wie weet zijn wij op zoek naar jou! 

Stage Business Development (24-40 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende meewerkstage? Ben je geïnteresseerd in een leerzame stage met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Stage Marketing (24-40 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende stage? Is marketing helemaal jouw ding en wil je meer leren over design? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, verhalen te vertalen naar de juiste boodschap en berichten pakkend en duidelijk over te laten komen? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou! Meer informatie. 


Neem contact op met het team van Realstats

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met ons. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Bel direct via: 010-2618300

Of mail naar: Hello@realstats.com

Let's get in touch

Hello@realstats.com
010-2618300

Kantoor Rotterdam

Blaak 555 (22e verdieping)

3011 GB Rotterdam

Kantoor Amsterdam

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

Realstats B.V. 2024 All rights reserved. 

KvK 83064575