Vacatures

Kom werken bij Realstats! Realstats is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Staat de droomvacature hier niet bij? Neem dan gerust contact op met een open sollicitatie door een mail te sturen naar hello@realstats.com


Zie hieronder onze open vacatures

Business Development Manager (36-40 uur p/w)

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het aan de man brengen en de doorontwikkeling van onze data-analyses, rapporten en SaaS/Cloud-producten aan potentiële klanten in de vastgoedmarkt. Je gaat veel op pad om informatie uit de markt te halen, ontwikkelingen in ons vakgebied te bespreken en mogelijke nieuwe opdrachtgevers te overtuigen van onze producten en uiteindelijk onboarden.

Stage Business Development (24-40 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende meewerkstage? Ben je geïnteresseerd in een leerzame stage met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou! Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende meewerkstage? Ben je geïnteresseerd in een leerzame stage met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Stage Marketing (24-40 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende stage? Is marketing helemaal jouw ding en wil je meer leren over design? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, verhalen te vertalen naar de juiste boodschap en berichten pakkend en duidelijk over te laten komen? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou! Meer informatie. 


Neem contact op met het team van Realstats

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met ons. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Bel direct via: 010-2618300

Of mail naar: Hello@realstats.com

Let's get in touch

Hello@realstats.com
010-2618300

Kantoor Rotterdam

Blaak 555 (22e verdieping)

3011 GB Rotterdam

Kantoor Amsterdam

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

Realstats B.V. 2023 All rights reserved. 

KvK 83064575