Vacatures

Kom werken bij Realstats! Realstats is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Staat de droomvacature hier niet bij? Neem dan gerust contact op met een open sollicitatie door een mail te sturen naar hello@realstats.com


Zie hieronder onze open vacatures

Stage Business Development (24-40 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende meewerkstage? Ben je geïnteresseerd in een leerzame stage met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou! Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende meewerkstage? Ben je geïnteresseerd in een leerzame stage met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Stage Marketing (24-40 uur p/w)

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een uitdagende stage? Is marketing helemaal jouw ding en wil je meer leren over design? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, verhalen te vertalen naar de juiste boodschap en berichten pakkend en duidelijk over te laten komen? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou! Meer informatie. 


Neem contact op met onze product consultant

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Philip. Hij vertelt je graag over de mogelijkheden. 

Philip van der Molen

Bel direct via: 010-2618300

Of mail naar: p.vandermolen@realstats.com

Let's get in touch

Hello@realstats.com

Kantoor Rotterdam

Blaak 555

3011 GB Rotterdam

010-2618300

Kantoor Amsterdam

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

Realstats B.V. 2023 All rights reserved. 

KvK 83064575