Onze missie

Sociaal-economisch actief

Onze missie is het transparant maken van de woningmarkt, zodat vraag en aanbod in de toekomst beter op elkaar aansluiten. Door trends en ontwikkelingen in de woningmarkt zichtbaar te maken, helpen wij overheidsinstanties en marktpartijen met het maken van belangrijke keuzes. Daarmee worden risico’s zoveel mogelijk beperkt en kansen benut. 

Strategische samenwerking

Clappform

Clappform is het data analytics platform voor de gebouwde omgeving. Het flexibele cloud-based platform maakt het mogelijk om waardevolle inzichten te creëren uit zowel gestructureerde als ongestructureerde data, en zo geavanceerde data analytics te integreren in bedrijven. Met de kennis en expertise vanuit de verschillende sectoren, helpt Clappform bij het integreren en ontwikkelen van AI – oplossingen om bedrijfsprocessen slimmer te maken.

Treehouse

Treehouse brengt sinds 2006 al vraag en aanbod op de woningmarkt samen d.m.v. het merk Pararius en is met maar liefst 2,5 miljoen bezoekers per maand het grootste huurplatform van Nederland. Alle professionele vastgoedpartijen zoals makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties kunnen koop- en huurwoningen op Pararius plaatsen. Het woningaanbod op het platform is hierdoor actueel, eerlijk, volledig en helemaal gratis toegankelijk voor woningzoekers. Zodoende vinden jaarlijks meer dan 70.000 mensen hun nieuwe thuis op Pararius!

Maatschappelijke Impact

January 2023: Supervision living case International Entrepreneurship

De cursus is een gezamenlijke inspanning van onderzoekers en studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Amsterdam) en de Universiteit van Amsterdam. De missie van Realstats is bij te dragen aan transparantie in de vastgoedmarkt door middel van data en analyse. Twee groepen onderzoekers zullen onderzoeken in welke Europese regio's er potentieel is voor verdere uitbreiding van ons product. 

November 2022: Thesis fair - Vrije Universiteit Amsterdam

Ons team was aanwezig bij het evenement voor studenten van de faculteit informatica en kunstmatige intelligentie (AI) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Leuk om zoveel enthousiaste studenten op het evenement te zien. We kijken uit naar de samenwerking met de studenten in het nieuwe jaar. 

In de media

Realstats verschijnt regelmatig in de media met haar werk in het vastgoed, bij evenementen en/of met marktonderzoek. Zie hieronder een kleine selectie van onze mediaoptredens.

Let's get in touch

Hello@realstats.com
010-2618300

Kantoor Rotterdam

Blaak 555 (22e verdieping)

3011 GB Rotterdam

Kantoor Amsterdam

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

Realstats B.V. 2024 All rights reserved. 

KvK 83064575