Voor gemeenten & overheidsinstellingen

Alles wat nodig is in één

gebruiksvriendelijk systeem.

De keuzes die u als gemeente maakt kunnen van grote invloed zijn. Wij snappen dat het daarom belangrijk is dat deze keuzes goed doordacht en onderbouwd worden. Om dit te kunnen doen, is gedegen inzicht nodig.

Data-gedreven werken binnen de gemeente

Realstats beschikt naast koop-, contract- en zoekgedragdata over de meest complete en betrouwbare dataset van de Nederlandse huursector. Hierdoor zijn wij in staat om de huidige situatie in beeld te brengen en ontwikkelingen of effect van beleid in uw gemeente inzichtelijk te maken. Deze inzichten helpen u goed doordachte keuzes te maken én het effect van die keuzes vervolgens in kaart te brengen en hierop bij te sturen.


Buurtscan wonen

Wat is de situatie in wijken en buurten met betrekking tot leefbaarheid, voorzieningen en woningvoorraad? Hoe ontwikkelen de huurprijzen zich?

Dashboard wonen 

Real-time dashboard dat inzage geeft in de ontwikkelingen binnen uw gemeente op het thema wonen. 

Marktonderzoek woningmarkt

Wat is de huidige situatie in uw gemeente en directe omgeving? Wat zijn de laatste belangrijke ontwikkelingen na invoeren van het beleid?

Woonwensen onderzoek

Real-time dashboard dat inzage geeft in de ontwikkelingen binnen uw gemeente op het thema wonen. 

Onze klanten

Voorbeelden van klantcases binnen de industrie gemeenten en overheidsinstellingen 

And many more... 

Een data dashboard op maat

Continu de vinger aan de pols kunnen houden? Dan is een data dashboard de beste keuze voor u. Onze dashboards worden volledig op maat gemaakt en door data experts ingericht en visueel vormgegeven, zodat de data voor iedereen begrijpelijk is. Een dashboard biedt de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van filters om data verder te specificeren en is er een mogelijkheid om automatische alerts in te stellen, zodat u direct op de hoogte wordt gebracht van belangrijke veranderingen in uw gemeente.

Een compleet rapport met heldere inzichten

Ontvang eenmalig een heldere diepte-analyse van uw gemeente met daarin de zaken die u belangrijk vindt. Deze rapportage kan worden ingezet als nulmeting of om over tijd het effect van het beleid te meten.

Let's get in touch

Hello@realstats.com
010-2618300

Kantoor Rotterdam

Blaak 555 (22e verdieping)

3011 GB Rotterdam

Kantoor Amsterdam

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

Realstats B.V. 2024 All rights reserved. 

KvK 83064575