Inzicht in de situatie en ontwikkelingen in uw gemeente

Voor gemeenten

De keuzes die u als gemeente maakt kunnen van grote invloed zijn. We snappen dat het daarom belangrijk is dat deze keuzes goed doordacht en onderbouwd worden. Om dit te kunnen doen zijn bepaalde inzichten nodig. 


Realstats beschikt over de meest complete en betrouwbare dataset van de Nederlandse vrije sector huurmarkt. Hierdoor zijn we in staat om de huidige situatie en ontwikkelingen in uw gemeente inzichtelijk te maken. Deze inzichten helpen u goed doordachte keuzes te maken én het effect van die keuzes vervolgens in kaart te brengen en hierop bij te sturen.

Gemeentescan

Wat is de situatie in uw gemeente en de omgeving? Wat zijn de laatste belangrijke ontwikkelingen?


Buurtscan

Wat is de situatie in wijken en buurten met betrekking tot leefbaarheid, voorzieningen en woningvoorraad? Hoe ontwikkelen de huurprijzen zich?

Leefbaarheidsmonitor

Hoe kan de leefbaarheid in de gemeente en specifieke buurten verhoogd worden? Welke zaken zijn het meest van invloed?

Duurzaamheidsmonitor

In welke woningen, wijken of buurten is het nodig én interessant om in te investeren?

Een data dashboard op maat

Continu de vinger aan de pols kunnen houden? Dan is een data dashboard de beste keuze voor u. Onze dashboards worden volledig op maat gemaakt en door data experts ingericht en visueel vormgegeven, zodat de data voor iedereen begrijpelijk is. Een dashboard biedt de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van filters om data verder te specificeren en is er een mogelijkheid om automatische alerts in te stellen, zodat u direct op de hoogte wordt gebracht van belangrijke veranderingen in uw gemeente.Een compleet rapport met heldere inzichten

Ontvang eenmalig een heldere diepte-analyse van uw gemeente met daarin de zaken die u belangrijk vindt. Deze rapportage kan worden ingezet als nulmeting of om over tijd het effect van het beleid te meten.

De voordelen op een rij

  • Handmatige analyses zijn verleden tijd

    Met een paar drukken op de knop krijgt u de analyse van een gewenste plaats, wijk of buurt. 

  • Krijg toegang tot nieuwe data inzichten


    Realstats geeft niet alleen inzicht in de situatie, maar ook in de factoren die hierop van invloed zijn. Hierdoor kunt u bijsturen op de juiste zaken.

  • Houd continu een vinger aan de pols


    Met onze real-time data inzichten houd u de effecten van het beleid nauwlettend in de gaten en bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nu starten?

Let's get in touch

hello@realstats.com

Realstats
Blaak 555
3011 GB Rotterdam
010-2618300

Let's connect! 

 © 2022 Realtstats B.V. 

KvK 83064575